Wunderbar – home spring renewal: furniture with minimalist design and perfect proportions

Spring is not spring without love and renewal.
Special Offers from hulsta studio: minimalist design with perfect proportions
Only between 15 February 2011 and March 15, 2011

 


Spring means renewal, a new lease of life and desire for change. Including your nest longs for gifts and redesign. Give to you house an innovative air with minimalist design brought by hulsta furniture. Between February 15, 2011 and March 15, 2011 hulsta studio has special offers. Configurations can be combined with other products or can be supplemented with new products. In both situations you have additional financial advantages. Browse renewal ideas below, or view live the collections at the high-end furniture showroom. Wunderbar!

Invitatia la o cafea devine un privilegiu. Vii? 
Masuta de cafea hulsta CT90
 defineste atat stilul cat si ingeniozitatea prin care blatul din sticla lacuita de culoare neagra si cel din lemn lacuit sunt unite de un sertar rotativ din esenta de nuc in care poti ascunde aproape orice. Toate sunt sustinute de o rama metalica cromata.

Lampa hulsta Lilac. Sa fie lumina!…Si s-a aprins.
Lampa Lilac
 reprezinta accesoriul perfect intr-un spatiu modern exclusivist. Lumina becurilor economice este controlata de abajurul cu exterior matisat negru si interior cromat, cu oglinda orizontala deasupra. Piciorul metalic oglindat amplifica lumina ce poate fi aprinsa/ stinsa prin tragerea firului comutatorului.

Canapeaua now!sit 019: cu piele naturala te simti in mot natural bine
Canapeaua now!sit 019 reprezinta un loc perfect de relaxare pentru 2-3 persoane, in orice camera. Disponibila cu finisaj din piele naturala de culoare alba, canapeaua are perne pentru sprijin moi, manere inalte si cadru metalic argintiu mat.

  • Imaginatia este infinita in definirea gravitatiei.

Lilac: Combinatia pentru living contine corpuri suspendate si comoda joasa minimala. Finisajele sunt: furnir de nuc, plinta din inox cromat lucios, lac negru si alb super-lucios, in sapte straturi lustruite suprapuse, cu efect de adancime. Accesoriile din aluminiu sunt incluse in pret.

Lilac Dining: De 2x mai mult spatiu. 
Aceasta comoda pentru dining separa in mod inteligent spatiul si este accesibila din doua parti. In spatele usilor glisante neobisnuite poate fi amplasata intreaga vesela. Fara manere, cu interior din lemn de nuc, comoda este finisata cu lac super-lucios alb. 

Vitrine hulsta Lilac: Ce devine important pentru tine, este si pentru noi.
Combinatia de vitrine Lilac ofera atat spatiu de depozitare, cat si spatiu de expunere reprezentativa pentru zona ta de living. Poti beneficia de efectul de profunzime al suprafetei de lac super-lucios alb si contrastul furnirului de nuc iluminat cu spoturi, vizibil prin claritatea sticlei. Iluminatul este actionat de la distanta, cu telecomanda. 

Comode Lilac: Totul parca pluteste
Comoda
 cu 2 usi glisante si 4 sertare de furniruite cu lemn de nuc poate fi utilizata fie in living, in dining sau in alte zone ale locuintei. Lacul super-lucios negru confera un efect de adancime imaginii reflectate. Sertarele sunt dotate cu sistem de auto-inchidere silentios SOFT-FLOW, avand manererele incastrate, pentru permiterea culisarii usilor dotate cu perii de protectie. Totul parca pluteste, pe plinta din inox cromat oglindat.